Roka-Compakt

 

BECK+HEUN ponuja celovite rešitve toplotne izolacije oken:

 

 


  • toplotno izolativni okvir za okna z žaluzijamiROCA-COMPACT SHADOW (več…):

  • toplotno izolativni okvir za okna z roletami ROCA-COMPACT  (več...):

  • toplotno izolativni okvir za okna brez senčilROCA-COMAPCT UNI  (več...):

Na voljo je tudi posebna različica z vgrajenim elementom AIRFOX, ki omogoča visoko energetsko učinkovito decentralno prezračevanje z rekuperacijo,


 

 

Sestavljanje in vgradnja potekata zelo enostavno:

ROKA-COMPACT® je prefabricirani montažni element za preprečevanje toplotnih mostov pri suhomontažni vgradnji oken in vrat v okenske odprtine. Hkrati omogoča visoko stopnjo zvočne izolacije.  izdelan je iz ojačanega EPS. ROKA-COMPACT® toplotna izolacija je inovacija primerna za vgradnjo v sodobne nizkoenergetske objekte in pasivne hiše.

 

ROKA-COMPACT®, je prvi izdelan okenski toplotno izolativni okvir in predstavlja vrhunec ponudbe izdelkov proizvajalca BECK+HEUN.

ROKA-COMPACT® je izdelan iz polistirena, ki je zelo kakovosten material z izjemnimi toplotno izolacijskimi lastnostmi. Prav tako preprečuje  prenos vlage z zidov na stavbno pohištvo in obratno, ker je ne vpija. Aluminijasti in PVC profili dajejo elementu visoko trdnost in stabilnost.

ROKA-COMPACT® omogoča vgradnjo oken in vrat iz različnih materialov v vse vrste zidov. Nanj lahko pritrdimo vse vrste zunanjih senčil, kot so rolete in žaluzije.

ROKA-COMPACT® ima dodane vse potrebne elemente za RAL montažo oken in vrat. Lahko si predstavljate, kako elegantno zidarji omečejo stene, kar jim omogočajo aluminijasti profili elementa. In kako enostavno se izvede fasada. Okna in vrata se vgradijo na suhomontažni način.


 

GALERIJA SLIK (REFERENCE)

 

Comments are closed